Sabtu, 1 Ogos 2015

COZUMA™ GINCU BERKABUT

COZUMA MATTIFIYING LIPSTICK a.k.a COZUMA GINCU BERKABUT


Sapu bibir anda dengan tekstur inovatif ini yang meluncur dengan keselesaan sempurna dalam setiap sapuan.

Formula gincu berkabut ini menghaluskan bibir seperti sutera, kemasan satin dengan liputan warna penuh. Formula hebat untuk warna bibir tahan lama.


KEISTIMEWAAN TEKNOLOGI UNIK SERBUK WARNA 
➮ Ekstrak buah betik dan sfera kolagen untuk bibir gebu
➮ Biji Minyak Safflower dan minyak Cottonseed untuk meluncur dengan hebat dan memberi kemasan satin
➮ Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran
➮ Squalane untuk rasa licin dan ringan
➮ Menganjalkan bibir dengan serta merta
➮ Bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melindungi bibir
➮ Menjadikan gincu bertekstur halus dan ringan
               

WARNA -WARNA COZUMA LIPSTIK
 Rose I Love U
 Berry Me
 Sensual Touch
 Pandora Red
 Lolly Pink
 Cherry Bloom
 Peach Passoin
 Fantasy Kiss
 Romance Pink
 Glamour Cherry


KELEBIHAN COZUMA LIPSTIK 
✿ Kualiti tinggi..Harga jimat.
✿ Sesuai untuk bibir merekah dan sensitif
✿ Mengandungi Vit C dan E untuk Bibir Lembap sepanjang hari.
✿ Tiada bahan kimia..
✿ Tidak melekit
✿ Tahan lama
Halal dan Selamat

Sangat bagus utk melembut, melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibir… Yg paling best….tahan lama…tak yah nak touch up selalu…(kecuali laa lepas makan2 kann)..hihi

Lipstick ni tidak plumbum yang macam selalu lipstick lain..lipstik ni kalau konsisten pakai boleh mengpinkkan bibir kita..sesuai semua golongan warna sangat menarik kaya dengan Vit C & E


Kepada girl diluar sana yang inginkan bibir nampak seksi dan comel mungil pilihlah warna yang korang suka warna dalam gambar sedikit terang ..jadi kepada yang suka warna-warna 'manja' ada 7 pilihan warna ..semua cantik2 pasti puas hati..harga mampu miliki ...

Ramai wanita tidak selesa jika tampil di khalayak ramai tanpa memakai gincu dibibir. Tetapi ada yang tidak menyedari gincu pilihan mereka mungkin mempunyai bahan berbahaya yang boleh menggugat kesihatan.


Oleh itu, COZUMA Mattifying Lipstick merupakan salah satu product kecantikan yang dikeluarkan oleh Hai-O Marketing yang dirumus oleh bahan semulajadi dan bahan-bahan yang digunakan dapat melindungi bibir dari persekitaran yang kering dan memberikan kelembapan sepanjang memakainya.

Nak tahu bagaimana menguji lipstick anda??
 Goreskan lipstick beberapa kali ke tangan
 Gunakan cincin EMAS minimal 18 karat lalu sapukan pada goresan tadi.
 Jika warna lipstik tersebut berganti menjadi kehitam-hitaman atau kusam, maka ketahuilah bahawa lipstick anda mengandungi bahan logam ‘Lead’ yang sudah 'overdos'.

Semakin tinggi kandungan plumbum , risiko menjadi lebih besar menyebabkan kanser. Selepas ujian dilakukan ke atas lipstick , bibir diperhatikan plumbum tertinggi terdapat dalam lipstick . Kita sepatutnya berwaspada pada penjagaan lipstick . Jika lipstick anda keras statik adalah disebabkan oleh tahap plumbum yang tinggi .


<<AWESOME!! BIBIR MONGIL.. TIADA MENGGELUPAS dan TIDAK KERING>>
lipstik yang berstruktur ringan ...matte colour & long lasting









































HARGA COZUMA LIPSTIK 3.6G
RM51 (SM) RM56 (SS)
TERMASUK KOS POSLAJU

☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli RM3X..☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. Tak semestinya kena jual2, pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.

MINI STOKIS & PENGEDAR DIPERLUKAN

Tiada ulasan:

Catat Ulasan